Om du vill ha mer information om våra behandlingar, fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom två arbetsdagar.

* = Required field

Sedan 1991 har CT Fertility erbjudit omfattande och effektiva fertilitetsbehandlingar som årligen resulterat i hundratals nya bebisar till föräldrar från alla typer av bakgrunder – heterosexuella och homosexuella, nationella och internationella. Vi har specialiserat oss på IVF, äggdonationer och surrogat och erbjuder också diagnos och behandling av alla typer av fertilitetsrelaterade tillstånd, även hormonell obalans och anatomiska problem som ärrvävnad, endometrios och fibrom samt manlig infertilitet och oförklarlig infertilitet. Våra behandlingsalternativ omfattar fertilitetsmedicinering, insemination, laparoskopi, laser, hysteroskopiska och mikrokirurgiska metoder, och som vi tidigare nämnt IVF-behandlingar, inklusive äggdonationer och surrogat.

En av våra styrkor ligger i att kunna balansera det enklaste tillvägagångssättet för vissa, med det mest avancerade för andra, och i att lyssna på dig innan vi beslutar om vilket tillvägagångssätt som är det bästa för dig. Vår professionella personal har stor erfarenhet när det gäller att med expertis och medkänsla guida våra patienter genom dessa behandlingsprogram. Vårt team med sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor, biträden och en stor administrativ personalstyrka, både lokalt och internationellt, finns här för att förenkla de medicinska, känslomässiga och ekonomiska påfrestningar du ställs inför.

Våra läkare är ansvariga för detta starka team och leder det med stort personligt engagemang. De arbetar för att du ska få den bästa vården hela vägen när du befinner dig i CT Fertilitys omvårdnad. Vi vill bygga ett bra samarbete med dig för att garantera att du känner dig bekväm med vårt omhändertagande och med de behandlingar du väljer att genomgå.